Rado

R

Het Zwitserse horlogemerk Rado kreeg zijn eerste collectie al in 1957. Toen bracht hij de eerste variant van zijn horloge uit. De materialen die gebruikt worden voor de horloges zijn van hightech keramiek. Dit houdt in dat ze gemaakt zijn van prachtig materiaal. Ook worden een aantal varianten gemaakt van saffier. Dit is een kristal die prachtig glimt maar ook heel sterk is. Dit horlogemerk gaat voor kwaliteit en voor een prachtig uiterlijk als het gaat om horloges. Dit merk hecht ook veel waarde aan het uiterlijk van een horloge. Er worden verschillende kristallen en diamanten verwerkt in deze diamanten. Het zit hem in de details dat deze horloges zo mooi zijn. Wilt u meer weten over ons aanbod? Lees dan rustig door.

Horloges van Rado

Wij hebben verschillende modellen van Rado die wij aanbieden op onze website. Bij onze juwelier kunt u uw geluk niet op met deze horloges. Zo hebben we de Centrix variant. Deze is een elegante en eigentijds horloge die uitgerust is met een uurwerk van Zuartz. Deze is afgwerkt met dit eerdergenoemde, prachtige saffierglas. Dit zorgt voor een hoop rust op de wijzerplaat. Naast deze collectie hebben we ook de Coupole collectie. Ook dit is een zeer elegant uurwerk die afgewerkt is met datzelfde rustgevende glas. Deze collectie beschikt over een lederen band, wat hem een prachtige afwerking geeft. Hierdoor wordt hij ook een stuk stoerder. Onze Integral collectie staan voor een strak design en zijn ook weer gemaakt van een hoogwaardig stukje materiaal. Kenmerkend is de wijzerplaat die rechthoekig is. Daarnaast worden er een hoop materialen gebruikt in de band van het horloge.

Een betrouwbare partner

Wij zijn een betrouwbare partner als het gaat om de horloges van Rado. Bent u benieuwd naar ons hele assortiment? Dan kunt u altijd kijken op onze website.