Massey Ferguson onderdelen zijn nog steeds populair

M

Massey Ferguson onderdelen zijn nog steeds populair

 

De Massey Ferguson onderdelen zijn onderdelen die al vele innovatie en veranderingen zijn ondergaan. Sinds het begin van de vorige eeuw is het merk al actief. Allereerst alleen in auto’s en motoren, maar sinds de jaren 30 zijn ze ook begonnen in de landbouwsector. Het merk is gelijk bezig geweest met het maken en bouwen van trekkers en doet dit nog steeds. Ze waren bezig met het bouwen van verschillende soorten en type trekkers en de daarbij horende Massey Ferguson onderdelen. Pas sinds een aantal jaar zijn ze ook begonnen met andere landbouwvoertuigen. Ze produceren momenteel ook Hooibouwers, balenpersers en maaidorsers. Ook voor deze machines zijn er Massey Ferguson onderdelen te verkrijgen.

Grote fabrikant

Toch is het merk nog steeds het meeste bekend om de tractoren die ze produceren. Ze hebben 11 verschillende types die nog geproduceerd worden. Natuurlijk kun je voor de oudere types nog Massey Ferguson onderdelen kopen. Zo hoef je niet gelijk een andere tractor te kopen wanneer het niet meer gemaakt wordt. Van de andere landbouwmachines zijn er maximaal 5 verschillende types. De machines worden in 31 verschillende landen geproduceerd en zijn ook in ruim 140 verschillende landen te verkrijgen. Vooral in de westerse wereld zijn de Massey Ferguson makkelijk te verkrijgen en ook bijna bij elke leverancier.

Zuinige motoren

Naast dat het merk in veel landen te verkrijgen is, is het merk in deze landen ook zeer populair. Je kan wel zeggen dat het onder een grote fabrikant valt. De tractoren onderscheiden zich van de markt van tegenwoordig door de geavanceerde transmissies en zuinige motoren. Ook bieden de tractoren veel comfort in de cabine. Doordat het voertuig stationair erg laag draait, wordt er niet veel benzine gevraagd. Wanneer het voertuig stil staat wordt het nog lager getrokken en wordt er helemaal niet veel benzine verbruikt.