Geschiedenis van de Tag Heuer Connected

G

Geschiedenis van de Tag Heuer Connected

De Tag Heuer Connected is een collectie van het horloge merk Tag Heuer. Dit horlogemerk is in 1984 opgericht in Zwitserland, dit is eigenlijk een samengang tussen twee merken. Het horlogemerk Heuer en het andere horlogemerk Techniques d’Avant Garde. ETA levert Tag heuer, ETA is het grootste horloge onderdelen bedrijf uit Zwitserland. Bij de Olympische Spelen werd Tag Heuer ook gebruikt om de tijd te tracken. Daarnaast is het horloge merk ook tijdens de Formule 1 racen vaak gebruikt om de tijd bij te houden. Zo ook bijvoorbeeld bij de Red Bull Racing in 2016.

Tag Heuer Connected

Tag Heuer Connected is een horloge lijn van het merk Tag Heuer en staat vooral bekend om de smart watches. Deze horloge lijn heeft veel verschillende soorten smart watches onder zich vallen. Het merk heeft traditionele horloges, maar ook leuke opvallende horloges in het assortiment zitten. Opvallende horloges komen steeds meer voor in het modebeeld, vooral felgekleurde horloges zien we steeds vaker terugkomen. Een saaie outfit wordt op deze manier alsnog een kleurrijke creatie. Smart watches worden steeds populairder in het algemeen.

Naast felgekleurde opvallende smart watches worden ook kleine subtiele horloges steeds meer in de mode. Denk bijvoorbeeld aan zilveren en goude klokjes met een dun bandje met subtiele kleine details erin verwerkt. Daarnaast zien we dat vrouwen ook steeds meer horloges gaan dragen, waar het vroeger vooral een mannending was wordt dit steeds meer een vrouwending. Vrouwen combineren ook steeds meer sieraden als armbandjes met horloges. Door deze groeiende trend breidt het aanbod in horloges ook steeds meer uit. Wanneer je een paar jaar geleden een horloge wilde kopen was er veel minder vroeg dan dat er hedendaags is. Kijk vandaag nog rond bij verschillende juweliers en kies jouw favoriete horloge uit om mee op te vallen!