Klepelmaaier levert werk op

K

Klepelmaaier levert werk op

Het gras begint weer te groeien en dat betekent dat het bijna weer tijd is om te gaan maaien. Dit kan natuurlijk met een handgrasmaaier, maar het mooiste is om het met de trekker te doen. Naast dat dat leuker is, is het ook nog eens praktischer. Een trekker kan veel meer oppervlak tegelijk behandelen en zo heb je al snel een tijdwinst. Maar hoe doe je dat precies met een trekker? Laat het me je uit leggen. Wanneer je een trekker in bezit hebt is het handig om een klepelmaaier aan te schaffen. Deze zorgt er namelijk voor dat al het gras wordt gemaaid, maar hij laat wel plantenresten liggen voor de bodem. Dit zorgt ervoor dat de bodem voeding krijgt, maar dat paardenbloemen zich niet voortplanten. De zaden van deze plant worden nog wel eens uitgezaaid en dit kan lijden tot een epidemie van paardenbloemen. Dat wil je natuurlijk niet hebben.

Voor de bermen

Een klepelmaaier is speciaal ontwikkeld om bermen te maaien. Dus wanneer je deze maaier in je bezit hebt, kun je dit aangeven bij je gemeente dan kunnen zij je inhuren als dat nodig is. Zo kan je nog een beetje bijverdienen waar en wanneer je dat wilt. Gemeentes zitten vaak met het probleem dat zij niemand kunnen vinden voor het maaien van de bermen. Zelf hebben ze ook niet het gereedschap ervoor. Dit is een goede reden om een klepelmaaier aan te schaffen, want je hebt binnen de kortste keren je geld terugverdiend.

Stuntprijzen

Helemaal als je je klepelmaaier bij ons koopt. Onze stuntprijzen zijn lager dan die van de concurrent, maar de kwaliteit is even hoog of zelfs hoger. Deze actie loopt tot de voorraad strekt, dus wacht niet te lang anders zijn ze er niet meer. We zien je snel bij het aanschaffen van een nieuwe klepelmaaier.