Minitials

M

Het merk Minitials is een Nederlands merk die opgericht is door twee jonge moeders. Deze moeders hebben al hun aandacht gestoken in deze sieraden door ze persoonlijke samen te stellen. Deze jonge moeders heten Marloes en Mashia. Daarbij was de liefde voor het kind, de basis voor dit prachtige merk. Natuurlijk wilden zij als kinderen altijd dichtbij hebben en zo ontstond het merk. Wantja, een horloge heb je ook altijd dichtbij je. Hij zit namelijk op je huid en als het goed is gaat hij bijna niet meer af. In het volgende gedeelte gaan we het hebben over waarom dit merk zo leuk is en wat hun uniek maakt.

Uitgebreide collectie Minitials sieraden

De collectie van Minitials bevatten verschillende oorbellen, armbanden, colliers en ringen. Deze verschillende sieraden zijn beschikbaar in verschillende soorten stijlen. Op die manier is er voor ieder wat wils. Zo hebben wij sieraden in geeld, wit en rosé goud. Ook komen er steeds meer andere kleuren op de markt. Zo kan hij echt naar eigen wens gepersonaliseerd worden. De intentie van dit merk is dat je de eerste letter van je geliefde kiest en deze dan altijd bij je draagt. Natuurlijk kunnen er ook meerdere letters gekozen worden. Net wat voor jou de wens is. We zeggen altijd maar zo: Mix en match naar eigen smaak. De sieraden hebben we een ding gemeen. Ze worden gemaakt in 18 karaat wit en geel goud.Bij onze juwelier

Bij onze juwelier kunt u altijd terecht voor de leukste ontwerpen van het merk Minitials. Wanneer u onze website bezoekt, zult u het uitgebreide assortiment vinden. Zo is ook alles naar eigen wens in te vullen. Zo hebt u vast wel bepaalde woorden die u uw partner geeft. Zet het eens op een ketting of prachtige armband van dit leuke merk. We hopen u snel te zien in onze winkel.