Glas op maat

G

Wanneer je op zoek bent naar het best glas op maat, ben je bij ons aan het juiste adres. We maken voor u verschillende soorten glas, het ene is bijvoorbeeld engelglas en het ander is figuurglas en hardglas. Ook is er wel isolatieglas of zonwerend glas. Maar al deze verschillende soorten glas kunnen we voor u op maat maken. Vaak is dit echt millimeter werk en moeten we dit dus heel precies doen. We komen graag een keer langs om alles op te meten en door te nemen. Er zijn verschillende redenen waarom je dit kunt doen. Het is namelijk belangrijk dat je dit hebt.

 

Glas op maat bij ons afnemen?
Wanneer je bij ons glas om maat afneemt, kun je echt service verwachten. Wij doen graag alles om het maatwerk goed af te leveren bij jullie. Zo zijn we bezig met met een systeem dat we de service op maat leveren. Dit is natuurlijk wel grappig dat we daar mee adverteren terwijl we op maat ook glas leveren. Op die manier proberen we u echt te overtuigen dat we ons uiterste best voor doen. Wanneer u de exacte maten van uw raamwerk al weet, kunnen we deze direct doorvoeren. Maar wanneer u ze dan nog niet weet, kunnen we het voor u ter plekke opmeten. We willen u daarmee natuurlijk graag helpen.

Soorten van het glas

We hebben verschillende soorten glas op maat voor u te leveren. Het geeft voor u namelijk ook veel verschillende voordelen. Zo zijn de naadjes veel dichter bij de raamwerken. Op die manier houdt u veel meer warmte vast. Wanneer u bijvoorbeeld ramen in uw kantoor wilt maken zodat u een open ruimte creëert die toch is afgesloten, kunnen we deze ook voor u plaatsen. We hopen u snel te spreken voor meer informatie of voor een afspraak.