Horloges van Oris zijn prachtig gemaakt

H

Het horlogemerk Oris is opgericht in 1904 in het land waar heel veel horlogemerken zijn opgericht. Dit is natuurlijk Zwitserland. Dit merk staat bekend om zijn mechanische horloges. Ook staat het bekend om de sprekende ontwerpen. Daarnaast zijn de ontwerpen ook heel gevarieerd. Verzamelaars worden erg blij van deze horloges. Dit heeft veelal te maken met de eigenzinnige ontwerpen. Wij zijn een officiële partner van dit merk. Dit houdt in dat wij op de hoogte worden gehouden van alle ontwikkelingen binnen dit merk. Wanneer er een nieuw type op de markt is, krijgen we daar bericht van. Ook kunt u dus uitgaan van een compleet aanbod aan al deze horloges. Voor ons volledige aanbod kunt u terecht op onze site.

Oris horloges speciaal voor u

Wij kunnen onze Oris horloges speciaal voor u fabriceren. Dit heeft ook weer te maken met ons officiële partnerschap met dit merk. Bij onze juwelier zijn diverse varianten verkrijgbaar. Eigenlijk hebben veel horlogemerken te maken met een sport. Dit merk heeft sterk te maken met de motorsport. Dit is ook sterk terug te zien in de ontwerpen van deze horloges. Ook is er een collectie speciaal ontworpen voor piloten. De eerste collectie die we graag willen bespreken is die van Culture. Deze bestaat uit een klassiek model en een kunstzinnig model zoals we dit zelf noemen. Onze diving collectie bestaat uit een waterdichte wijzerplaat. Deze is, zoals de naam al zegt, speciaal gemaakt om er diep mee te duiken. Er zijn verschillende modellen beschikbaar die allemaal erg stoer eruitzien. Ook hebben we een vliegtuig model deze is gemaakt voor piloten omdat hij een cockpit functie heeft.

Een prachtig horloge voor iedere topman

Als topman wil je een prachtig horloge, daarom hebben wij de Oris collectie uitgebracht. Kijk op onze site en ontdek alle varianten van deze prachtige horloges.