Dagcursus autotheorie Rotterdam

D

Woon je in Rotterdam of omgeving en wil je zonder al te veel inspanning en kosten je autotheorie-certificaat halen? Kies dan voor de unieke lesmethode van Gelijk Geslaagd, waarbij je in slechts één dag alle lesstof onder de knie krijgt én officieel examen doet bij het CBR. Gelijkgeslaagd.com heeft als credo: bij ons slaagt iedereen! Je kunt rekenen op 100% slagingskans. Ruim 15.000 leerlingen gingen je al op succesvolle wijze voor. De theoriecursus in Rotterdam is er voor iedereen. De professionele begeleiders van Gelijk Geslaagd hebben ook veel ervaring met leerlingen met faalangst, dyslexie of ADHD.

Leren van ezelsbruggetjes, strikvragen, tips en trucs

De theorieles in Rotterdam start vroeg in de ochtend. In een dagdeel leer je de examenstof aan de hand van handige tips en trucs, ezelsbruggetjes en strikvragen tijdens het CBR-examen. Alle onderdelen van het theorie-examen worden tijdens de theoriecursus in Rotterdam behandeld, te weten gevaarherkenning, wetten en verkeersregels en verkeersinzicht en risico’s. Met de cursus van Gelijk Geslaagd is dit een peulenschil. Je theoriecertificaat is vervolgens anderhalf jaar geldig

Mogelijkheid om meerdere malen per week theorieles Rotterdam te volgen

Je kunt meerdere malen per week een theorieles in Rotterdam volgen. De exacte data staan vermeld op de website van Gelijkgeslaagd.com, evenals het aantal nog vrije plekken. Je kunt je vervolgens gelijk inschrijven. Na ontvangst van je aanmelding voor een theoriecursus in Rotterdam, reserveert Gelijk Geslaagd direct een plek voor je bij het CBR-examen. Je wordt vanaf de cursuslocatie met een bus naar de examenzaal gebracht. Je dient een geldig identiteitsbewijs (paspoort of ID-kaart) bij je te hebben. Mocht jouw voorkeursdatum er niet bij staan, kun je contact opnemen met Gelijk Geslaagd over de mogelijkheden.

Meld je aan voor een auto theoriecursus in Rotterdam en haal binnen één dag je theorie-examen. Als je nog vragen hebt, is Gelijk Geslaagd zowel telefonisch (085 – 401 87 34) als per e-mail bereikbaar.