Taaltraining op maat gemaakt!

T

Bent u op zoek naar een goede cursus zakelijk Duits voor uw bedrijf? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. The Square Mile is een taleninstituut dat gespecialiseerd is in het verzorgen van taaltrainingen voor bedrijven en instellingen door heel Nederland. Door onze speciale aanpak, gericht op het individu, behaalt u bij ons de best mogelijke resultaten. Of u nu een korte, intensieve taalcursus wilt of een langer durende cursus, aan het einde van de cursus zijn uw leerdoelen vervuld en voelt u zich zelfverzekerder binnen uw functie.

Onderscheidend taalinstituut

The Square Mile onderscheidt zich van veel andere taalinstituten door het leveren van taaltrainingen op maat. Wij bieden niet zomaar kant en klare taalcursussen aan, maar passen deze aan op uw specifieke situatie. Er wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met uw branche, functie, leerdoelen, wensen en manier van leren. Wat uw startniveau ook is, wij kunnen altijd een taaltraining voor u samenstellen om uzelf te overtreffen.

Trainers met ervaring

Taaltrainers bij The Square Mile zijn ervaren en professioneel. Zij zullen er alles aan doen om het beste in u naar boven te halen, zodat u optimaal kunt leren. Onze kleine cursusgroepen van maximaal zes cursisten zorgen ervoor dat iedereen voldoende individuele begeleiding kan krijgen. Onze trainers zullen u tijdens de taalcursus diverse leermiddelen aanbieden en staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven.

Welke taal voor u?

Naast Duits kunt u bij ons natuurlijk kiezen uit vele andere talen, van een cursus Italiaans tot een cursus Chinees. Neem een kijkje op de website en ontdek de vele cursusmogelijkheden van The Square Mile. Hier vindt u ook voorbeeldtrainingen en recensies van voorgaande cursisten. Als u contact met ons opneemt, dan nemen wij graag de mogelijkheden voor uw bedrijf met u door.