Plastic borden

P

Binnenkort een etentje met vrienden of familie bij u in de tuin? Maar hebt u geen zin om al uw borden te gebruiken en ze later weer af te wassen? Dan hebben wij voor u de perfecte oplossing. Dit zijn namelijk plastic borden! Onze borden zijn er in veel verschillende soorten en maten. We hebben heel veel verschillende kleuren zodat uw favorieten kleur er altijd wel bij zit. Naast kleuren vind je ook veel verschillende borden voor themafeesten. De leukste thema’s zijn te vinden in onze webshop. Van Frozen tot de Minions, we hebben het allemaal voor u beschikbaar. Zo ziet u dat ook voor de kleinste onder ons, leuke borden te vinden zijn. Zo hebben we voor de jongste populaire figuren uit hun favorieten tekenserie.

Winkels voor plastic borden

Natuurlijk kunt u in veel winkels plastic borden vinden, maar in onze winkel kunt u ze vinden in alle kleuren die u maar kunt bedenken. U kunt bij ons ook verschillende artikelen vinden voor uw kantoor, wegwerpservies, bedankjes en versieringen. Wanneer u een leuke borrel organiseert kun je bij ons terecht voor alle benodigdheden. Ook kunt u hier volledige pakketten aanschaffen met accessoires. U kunt namelijk voor elk feestje de complete tafelkleding kopen zodat u alles op 1 plek heeft. Ook is er sinds enige tijd verschillend eten en drinken aan te schaffen via de webshop. Hier vallen dingen onder zoals, allerlei sauzen, zoetigheid, noedels en kruiden en specerijen.

Filter uw favorieten

U kunt uw favorieten plastic borden filteren op onze website. Zo kunt u op onze website filteren op prijs, materiaal en kleur. Dit is handig, omdat u dan precies het juiste bord kunt vinden. Voorwaarden van onze website zijn dat we leveren vanaf €3 en u binnen 2 tot 3 werkdagen uw bestelling binnen heeft. Kijk voor alle voorwaarden op onze website.