Elektrische haard

E

Bij ons kunt u de mooiste elektrische haard bij u thuis laten installeren. De voordelen van deze typen haarden zijn enorm. Veel haarden geven een enorme uitstoot aan het milieu af. Dit komt vooral voor bij open haarden. Dit is zo, omdat deze haarden in directe verbinding staan met de lucht en ook is de ontbranding heel anders. Wij hebben een ruim aanbod aan haarden die u beter kunt nemen als u goed met het milieu om wilt gaan. Voordat u overgaat tot de aankoop van een haard als deze moet u wel een aantal punten nagaan. Hier zijn wij voor, wij willen uw partner zijn als het gaat om de beste inrichting voor uw haard.

Plaatsing van een elektrische haard

Het is belangrijk om een aantal dingen na te gaan bij de plaatsing van een elektrische haard. Het eerste is of de muren sterk genoeg zijn voor bepaalde soorten haarden. We hebben namelijk een aantal haarden die in de muur kunnen worden geplaatst. Dit zijn onze inbouwhaarden. Hier kunnen wij bijvoorbeeld een complete schouw maken. Er moeten bij de plaatsing van deze rekening worden gehouden met de voorbereidingen van het inbouwen van de haard. De plaatsing is namelijk het meest ingewikkeld van de drie vormen die wij aanbieden.

Neem contact met ons op

We hebben verschillende vormen van elektrische haard. Het is dus lastig om de juiste te kiezen en dat snappen we heel goed. Natuurlijk hebt u een aantal voorkeuren hoe hij eruit moet zien, maar het gaat nu vooral over de manier van inbouwen. WE hebben ook een model die los in uw huis staat. Het voordeel hiervan is dat deze in elk huis kan worden geïnstalleerd. Wel staat deze vaak best op een prominente plek en daarmee kan hij veel onnodige plek innemen als u hem niet goed plaatst.