Energiebesparend en esthetisch; het assortiment van HEPRO!

E

Zoals de kachel in de winter brandt kun je hem in de zomer juist heel goed missen. En het creëren van het gewenste binnenklimaat valt nog niet altijd mee!

Gelukkig zijn er de energiebesparende maatregelen van HEPRO. Deze experts op het gebied van kunststof oplossingen leveren hoogwaardige kozijnen, deuren en schuifpuien die je stookkosten aanzienlijk verlagen. Ze worden vervaardigd met hoge kwaliteit profielen van het gerenommeerde Vlaamse familiebedrijf Deceuninck. Klanten hebben de volledige keuze over de uitvoering van deze praktische onderdelen. Zo bepalen zij welke kleur ze krijgen, wat de specifieke afmetingen dienen te zijn en ook over de isolatiewaarde hebben ze het laatste woord. Hierdoor zijn de deuren, puien en kozijnen volledig naar wens aan te passen!

Door voor deze oplossingen te kiezen houd je de warmte in huis – of de kou, uiteraard afhankelijk van het seizoen – stukken beter vast. Hierdoor wordt je energierekening aanzienlijk lager! Bovendien worden alle Deceuninck onderdelen die HEPRO aanbiedt zeer milieuvriendelijk geproduceerd. Jouw keuze voor HEPRO deuren en kozijnen draagt daarmee bij aan een beter milieu.

Hoogwaardige afwerking

Zodra je kozijnen zijn geïnstalleerd, heb je de mogelijkheid om voor de mooiste afwerking te kiezen. Deze komt in de vorm van de fraaie HEPRO vensterbank modellen!

Als je graag een MDF variant wilt bestellen van Progé, dan ontvang je een hoge kwaliteit vensterbank die FSC gecertificeerd en eenvoudig te monteren is. Ook profiteer je van een strakke vormgeving en een zowel vochtbestendige als slijtvaste toplaag.

Daarnaast is er nog de optie om je kozijn te verfraaien met een Stonosil kunststof vensterbank van Deceuninck met een zeer eigentijdse look. Deze is vervaardigd uit hergebruikt materiaal en is zelf eveneens volledig te recyclebaar. Dit hoogwaardige model is heel onderhoudsvriendelijk en goed bestand tegen felle zonnestralen; vervormingen en verkleuringen zullen in de HEPRO vensterbanken niet optreden!