Plastic beker

P

Wij bieden een veelzijdig aanbod aan als het gaat om een plastic beker. We hebben bekers beschikbaar voor ieder feest of evenement. Dus wanneer je een keer een themafeest houdt voor vrienden of familie heeft u altijd wel een leuke beker in huis. Onze bekers zijn er namelijk in alle soorten en maten. Veel mensen zijn natuurlijk plastic aan het scheiden of gebruiken zo min mogelijk plastic, maar deze bekers zijn gemakkelijk te recyclen naar andere bekers. Dit is ook voor ons weer handig en zo houden we de cyclus lekker kort. De cup die u zoekt hebben we in allerlei kleuren en zo heeft iedere gast op uw feest een bijpassende beker. U kunt in onze webshop kijken voor ons actuele aanbod en u vind bij ons altijd wel een geschikte cup voor al uw feesten en partijen.

Online maar ook offline uw plastic beker kopen

Natuurlijk zijn we via onze webshop goed vindbaar en kunt u bij ons eenvoudig een plastic beker kopen. Maar daarnaast zijn we ook offline te vinden in een prachtige winkelstraat in Amsterdam. We hebben in totaal 4 verschillende fysieke winkels, waarvan er drie in Amsterdam zijn. Wanneer u dus echt opzoek bent naar een specifieke beker kunt u bij ons terecht. U kunt zelfs voor een kinderfeestje de leukste bekers vinden met favorieten tekenfiguren erop. Deze zijn vooral bekend van tv. Dus voor ieder kind zit zijn favorieten superheld er wel bij. Bent u bang dat u blijft zitten met een hele stapel bekers na een dag feest? Dat hoeft niet meer, want we stoppen onze bekers in kleinere verpakkingen.

Gratis bij u thuis

Vanaf het lage bedrag van €3 word de plastic beker al bij u thuisbezorgd. Vanaf een iets hoger bedrag worden ze gratis bij u thuis bezorgd. Dus er is altijd een mogelijkheid om ze bij u in huis te krijgen.