Nieuwe generatie banen aanbieden

N

Waar we vroeger banen aanboden door een advertentie te kopen in de plaatselijke krant gaat alles tegenwoordig steeds meer over op online. Het aantal banen advertenties in de kranten is door de jaren heen dan ook aanzienlijk afgenomen. We leven inmiddels in de tijdperk waar de technologie zich in een waanzinnig tempo blijft ontwikkelen en het lijkt alsof we dagelijks weer iets nieuws uitvinden waar de wereld weer een stapje mee vooruit gaat. Zo verplaatsen de banen advertenties die we gewend waren om in de krant te zijn ook naar het internet. Tegenwoordig typ je in Google in naar wat voor baan jij op zoek bent en vervolgens komen hier allerlei suggesties tevoorschijn die jij kan bekijken en waar jij, mocht je geïnteresseerd zijn een mail naar kan sturen om eventueel op gesprek te komen.  

 

Vacaturesites 

 

Tegenwoordig is alles online, dit geldt dus ook voor de vacatures in de zakenwereld. Er bestaat waanzinnig veel vacaturesites, de één beter dan de ander natuurlijk. Deze sites maken het voor jou mogelijk om een vacature te plaatsen zo kunnen mensen zien waar jij naar op zoek bent, en wie weet komt hier jouw toekomstige werknemer uit voert. Ook kan jij hier als werkzoekende vacatures zoeken, die je vervolgens naar jouw wensen kan filteren. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar iets bij jou in de regio zoals vacatures in Deurne? Dan is de kans groot dat je wel iets interessants tegen komt op een vacaturesite.  

 

Zakelijk profiel 

 

Wat ook helpt is om met je bedrijf een zakelijk profiel aan te maken zoals op LinkedIn bijvoorbeeld. Zo zorg je ervoor dat mensen die een baan zoeken ook via LinkedIn bij jou terecht komen. Verder is het verstandig om ook Facebook pagina aan te maken en hier je vacatures op te plaatsen, zo ben je ook op social media vindbaar.