Onderwijs accountant houdt alle financieel in de gaten

O

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een onderwijsaccountant? Bent u benieuwd wat dit precies voor u kan betekenen en hoe dit uw organisatie kunt helpen? Dan bent u bij Astrium Accountants aan het juiste adres! Zij zijn gespecialiseerd in onder andere het adviseren van onderwijs instellingen en hebben hiervoor gespecialiseerde accountants in dienst.

Om een volwaardig onderwijs accountant te laten ondersteunen binnen uw organisatie, is het belangrijk dat de nodige ervaring en kennis in huis is. Bij Astrium Accountants is dit zeker aanwezig zo kan er bijgestaan worden in diverse aspecten.

Aspecten onderwijs accountant

Als eerder aangegeven ondersteunt de onderwijs accountant in diverse aspecten. Deze kunt u onderscheiden in onder andere het volgende: Het controleren van bekostigingsgegevens, verantwoording van projectsubsidies en uiteraard het opstellen of controleren van de jaarrekening.

Dankzij de jarenlange ervaring van Astrium Accountants die zij opgedaan hebben, door diverse uiteenlopende opdrachten zijn zij experts op dit gebied. Deze opdrachten zijn dan ook uitgevoerd in voornamelijk het primair- en voortgezet onderwijs. Hierin wordt voornamelijk gericht op controle opdrachten in het onderwijs.

Controle opdrachten

Tijdens de controle opdrachten die uitgevoerd worden door de onderwijs accountant, van Astrium accountants, wordt er actief meegedacht. Er wordt hierbij gekeken naar diverse zaken waarbij u kunt denken aan de leerlingenadministratie, betalingen en treasury, personeelskosten en het beheer van gebouwen.

Hierin begrijpt Astrium Accountants als geen ander hoe belangrijk het is te kijken naar hoe deze getallen tot stand gekomen zijn. Op deze manier worden eventuele onjuistheden beter bespreekbaar. Deze worden dan ook met u besproken om dit op te lossen.

Meedenkend

In alle werkzaamheden van de onderwijs accountant, of Astrium Accountants in het algemeen, wordt er actief meegedacht. Op deze manier willen zij dat stapje extra zetten voor de klant om uw organisatie vooruit te helpen. Effectief inspelen op vraagstukken is hierin belangrijk en terug te zien in het diensten pakket

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Astrium Accountants te bieden heeft? Bezoek de website of neem gerust even contact op!