Met onze Thee bar zorgt u voor de lekkerste smaakcombinaties

M

Naast een bar voor koffie kunt je bij ons ook een Thee bar huren. Deze kan de ultieme beleving met thee meebrengen naar een evenement. Onze thee-sommeliers hebben verschillende specialiteiten en kunnen de lekkerste varianties maken voor u. Misschien weet u niet meteen waar dit dan over gaat. Want thee is toch gewoon thee? Nee, tegenwoordig kunnen wij allerlei soorten smaken maken voor u. Zo hebben we verse ijsthee, thee cocktails en luxe thee varianties. Alles is mogelijk bij ons met betrekking tot thee maken. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. U kunt ook uw contactgegevens achterlaten en dan nemen wij contact me u op.

Van verse ijsthee tot muntthee bij onze thee bar vindt je het allemaal

Een ijsthee is altijd heerlijke verfrissend op een warme zomerdag. Dit snappen we bij onze thee bar heel goed. Het is namelijk echt een lekkere traktatie op een warme zomerdag. U kunt zich late verassen door een heerlijke koude, verse thee waardoor u weer helemaal afkoelt. Onze bar is eigenlijk te huren op ieder moment en zeker nu wij ook verse ijsthee maken kunnen wij u ook in de zomer voorzien op al uw evenementen. Onze thee wordt altijd gemaakt met de lekkerste vruchten. Naast deze bar kunt u natuurlijk ook een koffiebar bij ons huren. Deze is natuurlijk voor de echte koffieliefhebbers onmisbaar.Luxe thee en lekkere koffie

Bij ons heb je normale thee maar ook de lekkerste combinaties van thee. Bij onze thee bar kunt u terecht voor al uw lekkere variaties. Voor de echte thee kenners is deze bar een echte uitkomst. Eindelijk kunnen ze ook eens culinair genieten van de lekkerste thee. Hierbij kunt u denken aan de lekkerste Marokkaanse thee, maar ook thee met heerlijke vruchten zoals frambozen en biologische appelsap. Neem contact op en wij staan u graag te woord.