Bak je niet met een baklijst?

B

U heeft vast wel een stel mooie kinderen, waarvan u een foto op canvas wilt hebben. Dat kan tegenwoordig. Wij leveren verschillende foto’s op canvas bij u thuis. Het is weer eens wat anders dan een ouderwetse ingelijste foto. Daarnaast leukt het ook nog uw woning op. Al weet u niet zo goed wat u in uw huis wilt hangen. Is een op canvas gedrukte foto natuurlijk een goede mogelijkheid. Het hoeft ook geen foto te zijn van uw kinderen, maar het kan ook een foto zijn van de groene natuur. Gelukkig kunt u bij ons in de winkel alles eens zien en kunnen we een digitale canvas speciaal voor u maken.

Een canvas is wat erin thuishoort

In de winkel kunnen we uw mooiste foto laten zien op doek. Welke foto dat is mag u helemaal zelf weten. Natuurlijk geven wij wel onze professionele mening over het canvas. Pas wanneer je helemaal zeker bent van de foto kunnen we er een mooie baklijst bij gaan zoeken. Deze lijsten zijn speciaal gemaakt voor onder andere canvas. Ook een baklijst kan in veel verschillende kleuren en maten komen. Niet alleen de kleur kunt u kiezen, maar u kunt ook kiezen of de lijst gelakt is of niet. Ze zijn tegenwoordig ook in verschillend materiaal te verkrijgen. Er zijn is zelfs een baklijst in 3D te verkrijgen voor wat meer effect.

Inlijsten doe je zo

De baklijst is ook makkelijk zelf te gebruiken. Aan de voorkant kan je de lijst openmaken en kan je zo de canvas plaatsen. Vervolgens kan je hem aan de achterkant vastzetten met schroeven, zodat hij niet meer kan bewegen. Wanneer u dit zelf te moeilijk vindt of er gewoonweg geen zin in heeft kunnen wij dit altijd nog voor u doen. Komt u snel eens kijken in de winkel, want zoals u leest bent u hier, voor een canvas met bijpassende baklijst, aan het goede adres.