Tip voor een onvergetelijke foodie experience? Barista huren!

T

Tip voor een onvergetelijke foodie experience? Barista huren!

Er is sinds een aantal jaar een ontwikkeling gaande die we helemaal te gek vinden: het creëren van ‘experiences’. Het toevoegen van een complete beleving aan iets dat in de basis heel simpel kan zijn, maakt van een basisproduct een geweldige ervaring.

Koffie is er in alles soorten en maten, maar is wat ons betreft al lang geen gewoon ‘bakkie pleur’ meer. De juiste boon met de juiste aroma’s, de perfecte temperatuur van het water, juiste verhouding van gemalen koffie en heet water: er zijn veel factoren die van een alledaagse kop koffie een geweldige smaakbeleving maken.

Daar waar een goede smaak uitzonderlijk belangrijk is voor de beoordeling van een koffie, laten we onze smaakpapillen ons nog wel eens extra applaudisseren als ook de beleving om de koffie heen klopt. Want zeg nou zelf… Een professionele barista in prachtige outfit die je voorziet van inspirerende toelichting terwijl de koffie in luxe apparatuur wordt klaargemaakt, de koffie die wordt geschonken in een goed matchende kop en schotel, in een gezellige omgeving: dat is toch vele malen fijner dan een kop filterkoffie in een kartonnen bekertje?

Geen goede koffie-ervaring op je events? Een barista huren is de oplossing!

Een barista huren kan een mooie oplossing zijn die je een hoop zorgen scheelt. Je levert je gasten hiermee een unieke ervaring en misschien wel de lekkerste koffie die hen daarom zeker bij zal blijven. Als warm welkom of als afsluiting na een uitgebreid diner, als pauze-activiteit tijds een congres of als toegevoegde waarde op een beurs of ander zakelijk evenement: alles is mogelijk!

Kortom: wilt u uw gasten verwennen met écht goede koffie? Vraag dan eens naar de mogelijkheden. Er is van alles mogelijk, we bespreken de opties graag onder het genot van een kopje, eh, koffie.