Kom een keer uit eten Woerden en geniet van onze gerechten

K

Wilt u een keer echt komen genieten bij een restaurant in de buurt? Kom dan naar uit eten Woerden en laat u verassen door de pure klasse. In ieder geval is dat wat onze klanten aan ons vertellen, wanneer ze gegeten hebben bij ons restaurant. Een toprestaurant draaiende houden, schept een hechte band. Het personeel wat bij ons werkt is als een echte familie. De magie komt tot leven op uw bord en wordt gecreëerd in de keuken waar onze chef-kok enorm zijn best doet voor u. Even over de chef-kok. Jaren geleden is hij begonnen bi ons als leerling en is inmiddels zo hard gegroeid dat hij voor ons restaurant een Michelinster heeft verdient. Ook zijn we sinds een aantal jaren onderscheden door onze top gastvrouw voor een medaille of Excellence.

Lekker uit eten woerden

Onze recensies liegen er niet om; voor een echte smaakbeleving ga je natuurlijk naar uit eten Woerden. Onze passie willen we graag overdragen bij u op het bord. Daarvoor zijn we al jaren hard bezig met onze gerechten nog beter te maken. Onze klanten kunnen altijd gepaste feedback geven op onze gerechten en ze kunnen vertellen wat ze ervan vonden. Op die manier kunnen onze gerechten alleen maar beter worden.

Wijn bij ieder gerecht

Bij uit eten Woerden kunt u kiezen uit een vier, vijf, zes, of zelfs een zeven-gangenmenu. Hierbij schenken we ook graag de gepaste wijn, op die manier komen de gerechten beter tot zijn recht. U kunt kiezen om een lekker wijntje van onze uitgebreide wijnkaart te bestellen of u kunt ervoor kiezen om een wijnarrangement te nemen. Met dit arrangement krijgt u bij iedere gang de gepaste wijn geschonken. We begrijpen dat bij ons zeven-gangen diner niet echt zeven glazen wijn hoeft. Hier hebben we dan weer mooie alternatieven voor.