Geïnteresseerd in export bij ons havenbedrijf?

G

Bent u opzoek naar een transporteur die daarbij alles weet over Export. Bij ons havenbedrijf is zowel het invoeren als het uitvoeren van goederen mogelijk. Via ons schema op onze website kunt u alles vinden over onze dienstverlening. Het is mogelijk om uw pakket naar 700 bestemmingen te vervoeren bij ons. Dit heeft als voordeel dat u ze altijd wel tegenkomt. Wilt u meer te weten komen over ons bedrijf? Kijken dan even op onze website.

Geïnteresseerd in export bij ons havenbedrijf?

Bent u geïnteresseerd in ons havenbedrijf en wilt u gebruik gaan maken van onze Exportdiensten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij willen graag helpen met uw werkzaamheden rondom dit thema. Wanneer we met u een gesprek aangaan kunt u terecht voor een informatief gesprek en daarbij vertellen we u graag alles over ons bedrijf. Waar wij altijd naar kijken bij het uitvaren van goederen is dat ze wel bij elkaar mogen in een containers. Er zijn namelijk een aantal goederen die niet bij elkaar mogen. We gaan altijd uit van onze interne kracht en daarbij willen we u altijd adviseren. Zo zijn er bepaalde IMO goederen die niet bij elkaar mogen. Tijdens het proces wordt ook wel steeds duidelijker hoe wij te werk gaan. Maar het is altijd fijn om vooraf te bespreken wat we doen.

Verzekeren bij ons bedrijf

Wanneer u bepaalde goederen gaan versturen via Export, zitten hier soms veel risico aan verbonden, dit geldt voornamelijk voor vervoer naar gebieden die veel te maken hebben met criminaliteit. Goed verzekeren van goederen is belangrijk voor u en voor ons. Het voordeel is dat u bij ons verzekerd bent van uw lading. Aan veel dingen kunnen wij ook niks doen, maar u bent verzekerd dat wij u zullen helpen met het terughalen van uw lading.