Plastic wijnglazen zijn de redders van je normale wijnglazen

P

Het is zomer en je zit lekker buiten. Het is supermooi weer en je bent bijvoorbeeld met vrienden in de tuin of andere buiten plek gaan zitten en je hebt wijn meegenomen. Je moet dan natuurlijk iets hebben om het in te doen en de normale plastic bekers zijn hier niet geschikt voor. Uiteraard is het zonde om je dure wijnglazen mee te nemen. Het is erg onhandig om deze mee te nemen en ze kunnen gemakkelijk kapot gaan. Gelukkig zijn hier plastic wijnglazenvoor!

Plastic wijnglazen zijn de vervanger van de normale glazen

Zoals hierboven al gesteld is, het is enorm zonde om je mooie wijnglazen op te offeren om ergens buiten wijn te kunnen drinken. Zoals bekend, tijdens een BBQ gaan er ook een hoop glazen kapot, dus je gebruikt ze liever niet. De plastic variant biedt dan gelukkig de uitkomst. Deze kunnen namelijk tegen een flinke stoot en ze zullen niet kapot gaan. de bekers zijn namelijk gemaakt van een sterk plastic. Het kan natuurlijk voor komen dat ze alsnog kapot gaan. Dan is dit geen probleem! De wijnglazen zijn namelijk vrij goedkoop en wanneer je ze koopt, dan zijn het er best wel veel. Je kan ze dus met een gerust hart weg gooien en weer een nieuwe pakken. Zo kan je gewoon buitenshuis genieten van een lekkere wijn met vrienden.

Plastic wijnglazen zonder bijsmaak

De meeste plastic bekers geven altijd een bijsmaak aan dingen. Dit is nooit lekker wat er voor zorgt dat je ze liever niet wilt gebruiken. Iedereen zal dit ook wel uit zijn of haar jeugd herkennen. Bijna elke ouder had wel de gekleurde, plastic bekers in huis. Deze gaven altijd we een bijsmaak. Dit mag natuurlijk niet gebeuren met iets wat zo nauw luistert als wijn. Daarom is dit plastic erg neutraal en behandeld met een coating waardoor er geen bijsmaak vrij komt.