Een entresolvloer zorgt voor meer bedrijfsruimte

E

Werkruimte en bedrijfsruimte zijn twee hele belangrijke en waardevolle dingen in het bedrijfsleven. Een bedrijf betaalt namelijk veel voor het pand, en dan wil je dit zo optimaal mogelijk benutten. Het is dan zonde wanneer je alles op de vloer hebt staan, met nog meters te gaan tot het plafond. Een entresolvloeris dan de uitkomst om meer bedrijfsruimte te creëren! Lees snel verder hoe een dergelijke verhoging voor meer bedrijfsruimte zorgt!

Een entresolvloer zorgt voor meer bedrijfsruimte

Het komt vaak voor dat bedrijven wel veel ruimte hebben, maar toch meer nodig hebben. Door middel van verschillende magazijnstellingen is het al mogelijk om meer ruimte te maken, maar er moet nog wat meer bovenop. In dit geval is dit ook letterlijk. Door een nieuwe vloer en dus ook een nieuwe verdieping te maken, heb je de mogelijkheid om meer werkruimte te maken. Op deze nieuwe verdieping kan je bijvoorbeeld meerdere kasten of stellingen plaatsen. Ook kan je hier bijvoorbeeld werk banken neer zetten of andere zaken wat het werk bevorderd. Op deze manier voeg je een compleet nieuwe verdieping toe in het magazijn en creëer je meer ruimte in jouw magazijn.

De constructie van een entresolvloer zit als volgt in elkaar

Het is gelukkig erg eenvoudig om een dergelijke vloer te monteren. Dit bedrijf kan het ook voor je uitvoeren. Op die manier ben je verzekert van een goede en betrouwbare vloer. De vloer wordt gemaakt op een fundering van balken met een I-profiel. Deze balken zijn erg sterk en hebben verschillende, bijkomende voordelen. Je kan er namelijk nog een hele hoop mee doen. Zo kan je er verschillende kabels en leidingen in verwerken. Deze hoeven dus niet meer onhandig langs de muur gemaakt te worden. Daarbij bieden de balken ook de mogelijkheid tot het plaatsen van muur stukken. Zo kan je onder de vloer ook nog aparte ruimtes maken. Daarna wordt de vloer op de balken gemonteerd en afgewerkt.