BRON Jewelry

B

Luxe sieraden die ook erg klassiek zijn, dat is BRON Jewelry. Deze steken oude sieraden in een modern jasje. De laatste jaren zijn veel mensen daarnaar opzoek. Het is namelijk ook erg van deze tijd om oude dingen in een nieuw jasje te stoppen. Deze sieraden maken gebruik van 3 kernwoorden. Deze zijn klassiek, vrouwelijk en eigentijds. Ook houden ze van niet al te serieus maar houden meer van nonchalant. De sieraden zijn gemaakt om de hele week te dragen. Het is immers zonde om ze alleen bij speciale gelegenheden te dragen. Dus draag deze juwelen niet alleen op zondagen maar gewoon lekker de hele week.

18 karaat wit geel of rosé dat is BRON Jewelry

De sieraden van BRON Jewelry worden enkel gemaakt met top materialen. Het is belangrijk om dit te doen. Ook wordt er gebruik gemaakt van hoge kwaliteit van edelstenen, diamanten en parels. Dit is namelijk noodzakelijk om de producten van een hoge kwaliteit te maken. Vakmanschap is heel erg belangrijk bij deze sieraden. De collectie bestaat uit verschillende lijnen, waarvan de een bekender is dan de andere. De Catch lijn bestaat uit een subtiele ring van goud met daarop forse edenstenen als echte blikvanger. Ook de lijn van Stax is goed te combineren met verschillende collecties. Dit hebben ze ook speciaal bij dit merk gemaakt. Ze proberen zoveel mogelijk lijnen te maken en daarbij is de een wel goed te combineren en de andere minder goed te combineren.

5 vijf zekerheden van onze juwelier

U bent nu wel op de hoogte van ons aanbod met daarbij ons verscheidenheid aan producten. Naar BRON Jewelry hebben we veel meer beschikbaar. We handelen graag vanuit onze vijf zekerheden die we voor de klant opstellen. U krijgt bij ons standaard 5% korting op uw bestelling. Leest u alle zekerheden op onze website.