De geschiedenis en aanbod van Frederique Constant

D

Het prachtige horlogemerk Frederique constant is in 1988 opgericht in Zwitserland, dit door de Nederlandse ondernemers Peter Stas en Aletta Bax. Deze is opgericht in Geneve. Dit is daardoor ook echt een stad geworden die groot is geworden door horlogemerken die daar gevestigd zijn. Ze zijn gedreven door passie van de beide ondernemers. Dit horlogemerk is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste Zwitserse fabrikanten op het gebied van horloges. Waar dit merk voor staat is simpel te beschrijven. Ze staan namelijk voor hoogwaardige kwaliteit tegen een commerciële prijs. Wij zijn een officiële partner die dit merk naar u aanbied. Kijk op onze website en ontdek het totale aanbod van dit prachtige merk.

Aanbod van Frederique constant

Wanneer u op onze website heeft rondgekeken ziet u dat we verschillende modellen van Frederique constant aanbieden. Ook hebben we verschillende collecties beschikbaar. Zo hebben we de Classics collectie. Dit zijn de beste horloges van het horlogemerk. Deze zijn klassiek weergegeven en zijn in één collectie samengevoegd. Daarnaast hebben we ook de Horological Smartwatch horloges. Deze hebben nog steeds een het DNA van een echte Zwitsers horloge. Maar met een techniek van een smartwatch. Elegant en technologie komen samen in dit horloge. Een leuke speelse combinatie voor een scherpe prijs. Daarnaast is ook een leuke collectie de Manufacture collectie. Dit is het ideale horloge voor de echte liefhebber van techniek. Deze hebben ook een veelomvattend ontwikkelings- en productieproces. De Slimline collectie is ook erg mooi. Deze horloges doen denken aan de herenhorloges uit de jaren 50. Deze zijn in een eigentijds jasje gestoken.

Benieuwd naar het complete aanbod

Wanneer u nieuwsgierig bent geworden naar het totale aanbod van Frederique constant horloges van ons. Daarvoor raden wij aan even op onze website te kijken. Hier staan alle collecties op een rij en daarbij krijgt u altijd gratis verzending en 5% korting.