Vrijwel ieder onderdeel voor je oude VW Kever vind je bij Paruzzi

V

Sleutel je als particulier graag aan je oude VW Kever? Of handel je als garagehouder in klassieke Volkswagen Kevers of andere luchtgekoelde Volkswagens? Je kunt bij Paruzzi Classic VW Supplies vrijwel ieder onderdeel online bestellen. Paruzzi heeft meer dan 60.000 verschillende onderdelen voor je Kever en levert deze door heel Europa.

Officieel partner van Volkswagen Classic Parts

Paruzzi is in Nederland officieel partner van Volkswagen Classic Parts. Je kunt naast de uitgebreide Paruzzi-onderdelenlijn ook bij de Classic-magazijnen in Duitsland direct een bestelling plaatsen. Je bent verzekerd van originele VW onderdelen die je niet meer bij de VW dealer kunt krijgen. Of je nu een Kever motor of een uitlaat zoekt.

Eenvoudig zoeken naar het juiste VW onderdeel

Het online zoeken en bestellen van oude VW onderdelen bij Paruzzi is eenvoudig. Je kunt op verschillende manieren in het ruime assortiment naar de door jou gewenste onderdelen zoeken. Je kunt zoeken op het originele Volkswagennummer, op de Duitse of Engelse omschrijving, of op een subgroep als bijvoorbeeld transmissie, remmen/velgen, motor, elektriciteit of chassis/bumpers/hand- en voetbedieningen.

Paruzzi is een begrip in Nederland en België. Je kunt bij ons met al je vragen of technische problemen met onderdelen van je luchtgekoelde wagen terecht. En wij hebben natuurlijk alle Volkswagen onderdelen bij de hand om je VW Kever te repareren of in goede staat te houden. Paruzzi is zowel telefonisch (NL: 31 (0)113 503555, BE: 09 3494131), per e-mail als via het contactformulier op de website Paruzzi.com te bereiken. Of bezoek ons kantoor en onderdelenshop in Yerseke.