Locker.nl heeft kluisjes voor elke (werk)plek!

L

Je gaat de deur uit om naar de sportschool of naar het werk te gaan. Natuurlijk steek je dan ook een paar persoonlijke spullen in je tas of broekzak. Een smartphone, portemonnee, laptop of gewoon een handdoek voor na het sporten: het gaat allemaal mee. En met de lockers en kluizen van Locker.nl heb je altijd een veilige plek om deze spullen op te bergen.

Iedereen een eigen opbergplek

Veel bedrijven en sportverenigingen hebben wel een kapstok waar mensen een jas kwijt kunnen. Maar dat is niet genoeg. locker kopenHet is veel beter om een stevige garderobekast neer te zetten. Bezoekers of medewerkers kunnen de eigen locker dan goed afsluiten en de sleutel bij zich houden. Op Locker.nl kun je de meest uiteenlopende soorten garderobekasten kopen. Er zijn reguliere kasten van robuust staal, maar we hebben zelfs lockers die speciaal bedoeld zijn voor de politie of brandweer. Al deze kasten zijn voorzien van een valgrendelslot of cilinderslot. Zo kan er niets met hun waardevolle spullen gebeuren.

Ontdek de service van Locker.nl

Op onze website kun je  lockers kopen die geschikt zijn voor kantoren, winkelcentra, scholen, sportverenigingen, stations en elke andere locatie waar veel mensen komen. Je plaatst je bestelling gewoon online en binnen een paar dagen staan ze al stevig op hun plek. Weet je niet precies welke lockers voor jouw bedrijf of organisatie het beste zijn? Of wil je dat we meedenken over de inrichting van de garderobe? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!