Kwalitatieve tuinmeubelen? Teaktuinmeubelen.nl!

K

Teaktuinmeubelen.nl is de website als het gaat om kwalitatieve tuinmeubelen van teakhout.

Naast de online winkel bent u welkom in de ruime showroom te Naarden. Daar kunt u alle artikelen van deze teakspecialist bezichtigen en uit proberen, van teak tuintafel tot teak tuinbank!
Geniet van 1200m2 meubelgenot!

Eigen fabricage, scherpe prijzen
De teak tuinmeubelen zijn van ongekende kwaliteit en voorzien van scherpe prijzen.
De fabricage in Indonesië vindt plaats onder ons eigen label waardoor we het proces van A tot Z in de gaten kunnen houden.

Iedere teak tuinset is uit voorraad leverbaar en direct mee te nemen. Natuurlijk kunnen de meubels ook bij u thuis bezorgd en gemonteerd worden.

Lange levensduur, lang genot!
Teakhout kent een lange levensduur. Het hout is bestand tegen de Nederlandse weersinvloeden en niet gevoelig voor houtrot. De teak tuinmeubelen hebben een warme bruine gloed en deze kunt u behouden door de meubels te behandelen. Onbehandeld kunnen de tuinmeubelen van teak grijs worden. Ongeacht wel/ of niet behandelen, een lange levensduur van 30 jaar is prima te behalen.

Ongekende luxe? Teak loungeset
Een tuinset van teakhout staat gelijk aan ongekende luxe. De vele soorten stoelen, tafels en hockers zijn naar wens te voorzien van een heerlijk tuinkussen. Voor optimaal genieten raden we een
teak loungeset aan.  Bijvoorbeeld de XXL bank, voor een upgrade van de tuin!