Knipping deur in uw stijl

K

De voordeur is de entree naar uw huis en geeft een eerste indruk. U wilt graag een voordeur die stijlvol is, maar ook functioneel. Daarom specialiseert Knipping zich in het ontwerpen van deuren in verschillende soorten, maten en stijlen die perfecte isolatie bieden en u een veilig gevoel geven. Bij Knipping kunt u terecht voor een deur op maat, die volledig voldoet aan uw wensen. De combinatie van kunststof en aluminium die wij gebruiken voor het produceren van onze deuren heeft veel voordelen. Het biedt de mogelijkheid tot diverse ontwerpen en kleuren en de materialen zijn duurzaam en herbruikbaar.

Welke deur past bij u?

Bij Knipping heeft u de keuze uit drie modelseries deuren. U kunt de stijl kiezen die bij u en uw huis past en vervolgens kunt u de gewenste kleur kiezen en eventueel accessoires aanschaffen bij uw deur. Vindt u een klassieke deur met sierrooster mooi, kijk dan eens naar onze serie De Luxe deuren. Heeft u liever een iets modernere deur, dan is de serie Design deuren meer uw stijl. Als laatste is er de Dynasty serie die u keuze biedt uit meer dan 200 verschillende modellen, zodat er voor ieder wat wils is. U kunt alle kanten op met een Knipping deur.

Ontdek Knipping kozijnen 

Naast het ontwerpen en produceren van deuren, is Knipping ook expert op het gebied van kozijnen. Een goed kozijn dat vrijwel geen onderhoud vergt is heel wat waard. Daarom bieden Knipping kozijnen, net als onze deuren, een optimale isolatie en veiligheid. Uiteraard zijn ook onze kozijnen in diverse mooie stijlen en kleuren te leveren. Als u inspiratie op wilt doen voor een nieuwe deur of nieuwe kozijnen, dan kunt u gerust eens rond komen kijken in onze showroom. Wij voorzien u graag van advies en informatie.