Inboedel afvoeren? Wij maken het u gemakkelijk!

I

Inboedel opruimenIs de taak bij u neergelegd om de woning van een overleden dierbare leeg te ruimen? Dan kunt u hier misschien wel wat hulp bij gebruiken. Het kan zijn dat u geen tijd heeft om dit te doen, of dat u fysiek niet in staat bent om met zware spullen te sjouwen. Welke reden u ook heeft, bij Inboedel Opruimen.com nemen we dit zware werk graag van u over en maken wij het u graag gemakkelijk. U kunt ons professionele team inschakelen voor het leegruimen van elk soort woning. Dan zorgen wij dat het huis snel leeg is en helemaal klaar voor de verkoop of verhuur.

Geen stress

Hulp inschakelen bij het leegruimen van een woning kan u een hoop zorgen en stress schelen. Vooral als het huis binnen een week leeg moet zijn, wat vaak wordt verwacht bij woningbouwverenigingen of zorginstellingen. Bij huurwoningen is het meestal ook nog zo dat de woning in oorspronkelijke staat moet worden teruggebracht. Dit kan veel druk leggen op u als nabestaande. Vooral omdat u ook andere belangrijke dingen aan uw hoofd heeft. Inboedel Opruimen.com zorgt ervoor dat een koopwoning verkoopklaar is en een huurwoning snel verhuurd kan worden. Wij doen dit altijd binnen zeven dagen, dankzij ons flexibele werkschema.

Offerte op maat

Als u contact met ons opneemt, dan komen wij graag eerst een kijkje nemen in de betreffende woning, zodat we een vrijblijvende offerte voor u op kunnen maken. U weet bij ons direct waar u aan toe bent en wij zullen nooit achteraf extra kosten in rekening brengen. Voordat we beginnen met de inboedel afvoeren, kunt u eerst eventuele waardevolle spullen uit het huis halen die u wilt bewaren. Het opruimen van de spullen van uw dierbare doen wij zorgvuldig en met respect. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of om een afspraak te maken.