Winterinspectie voor uw dak.

W

Uw dak krijgt veel te verduren in een jaar. Bloedhete zomers, regenachtige herfstdagen en wellicht ijskoude winters. Daarbovenop stormt het nogal eens in Nederland. Een nieuw dak incasseert dergelijke weersinvloeden zonder problemen, maar een dak dat ouder is dan een jaar of 10 heeft hier nogal eens moeite mee. Een dak inspectie kan grote problemen voorkomen. Heeft uw dak al een winter inspectie achter de rug?

Dak controle zelf uitvoeren, tips
Tijdens een dak controle zorgt u ervoor dat het dak en de goot vrij is van mos en bladeren. Vervolgens bekijkt u de conditie van het dak.
Lijntjes, of fijne haarscheurtjes dienen opgespoord te worden en gerepareerd. Deze kleine breuken kunnen snel groter worden en flinke lekkage veroorzaken.
U kunt het dak onderhoud met bijbehorende reparaties wellicht prima zelf uitvoeren.

Is uw dak klaar voor de winter?

Is uw dak klaar voor de winter?

Dakdekkersbedrijf Kewodak
Mocht u niet graag op het dak klimmen of bent u niet helemaal thuis in dak reparaties, dan kunt u de werkzaamheden uitbesteden.
Kewodak Service is onderdeel van dakdekkersbedrijf Kewodak, en al 30 jaar de dak specialist van de Randstad.
Of u nu een dakdekker in Den Haag, een dakreparatie in Oegstgeest of dakonderhoud in Amsterdam behoeft, het team van Kewodak staat paraat.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw woning? Kijk dan eens op de website www.kewodak.nl. Bellen kan natuurlijk ook! Via nummer 0172 43 83 32 helpen wij u graag.
Dakdekkersbedrijf Kewodak is in het bezit van het VCA- en KOMO certificaat en lid van Vebidak. Garantie op het dak werk is vanzelfsprekend.