Met een goed gevoel naar de tandarts

M

We heten je van harte welkom bij Tandartsenpraktijk Culemborg. Als jij een tandarts in Culemborg zoekt, kun je je vandaag nog inschrijven. Wij zijn Dennis en Daisy-Joyce en vormen samen het kloppend hart. Vakkundige preventie- en tandartsassistentes maken ons team compleet. Om jou het complete pakket aan te kunnen bieden, werken we samen met gerenommeerde kaakchirurgen en tandarts (sub-)specialisten in implantologie, parodontologie en endodontologie.

Persoonlijke aandacht

We onderscheiden ons van andere tandartsen onder andere door écht persoonlijke aandacht. Hierbij maken we geen onderscheid tussen jong en oud, oftewel ook kinderen worden warm onthaald. Met het Kids Preventieplan zorgen we ervoor dat jouw kleintjes zorgeloos naar de tandarts gaan. Ben je benieuwd hoe onze moderne praktijk eruit ziet? De online virtual tour maakt je letterlijk wegwijs. Een tip: je kunt nu ook de TP Culemborg app downloaden. Je ontvangt dan voortaan voor iedere afspraak een reminder op je telefoon.

In Culemborg een tandarts bezoeken, die professioneel en aardig is. Iemand die je op je gemak stelt en uitleg geeft over alle handelingen. Dit is precies wat TP Culemborg te bieden heeft. Je kunt bij ons vanzelfsprekend terecht voor een periodieke controle. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in onder meer sealen, tandvlees- en wortelkanaalbehandelingen. Ook het plaatsen van een brug of kroon en het vullen van een gaatje kun je met een gerust hart aan ons overlaten. We maken gebruik van de meest moderne apparatuur.

We nemen nog nieuwe patiënten aan!

In gevallen van spoed kun je via onze website het telefoonnummer van de dienstdoende tandarts achterhalen. Klachten waar je in dit geval aan kunt denken zijn een nabloeding, kiespijn die niet overgaat en een kaak uit de kom. Als je nog geen patiënt bent bij TP Culemborg, nodigen we je bij deze uit voor een kennismakingsafspraak. Je kunt je hiervoor online aanmelden. Even binnenwandelen of bellen (0345-473396) kan natuurlijk ook!