Afwisseling met de wissellijst

A

Mooie foto’s gemaakt en u weet niet goed waar u ze moet laten? Gebruik hiervoor een wissellijst. Deze zijn speciaal gemaakt om u foto’s in te lijsten en te bewonderen. Een bijpassende lijst om uw foto, laat de foto ook echt tot zijn recht komen. U kunt daarnaast ook nog schilderijen of certificaten in zo’n mooie lijst doen. Ga dus snel op zoek naar de lijst die bij u én bij uw schilderij of foto past. Wanneer je foto’s inlijst heb je er ook langer plezier van.

Alle vormen en maten

Een wissellijst komt in veel verschillende vormen en maten. Let er dan ook op met het kopen van een wissellijst dat je de juiste afmetingen koopt. Een foto heeft meestal standaardafmetingen, maar met een schilderij wordt al lastiger. Ook zijn ze in alle kleuren te verkrijgen. Als je een mooie vakantiefoto hebt en deze is in zijn geheel blauw, dan is het zonde om de foto ook in een blauwe lijst te doen. De kleur heeft ook te maken met de kleur van de omgeving. Heb jij een heel donker huis dan kan een lichte wissellijst heel mooi zijn. Bij een lijst wordt ook een glasplaat bij geleverd. Deze glasplaat is vaak van sterke kwaliteit en gaat niet snel stuk. Overigens kan iedereen iets inlijsten in deze lijsten. Ze zijn erg makkelijk in gebruik. Je hoeft enkel de achterkant open te maken en dan de foto erin te plaatsen.

Kunstenaar

Ze hebben de naam ‘wissellijst’, omdat de ingelijste kunstwerken makkelijk te verwisselen zijn. Ze zijn eenvoudig open te maken en zo kunt u steeds genieten van een ander exemplaar. Ze zijn daarom ook heel handig in een galerij waar een kunstenaar zijn werk kan laten zien. De ene dag kan in de lijst een schilderij hangen, maar de andere dag kan dit ook een foto van het landschap zijn. Genoeg afwisseling dus!