Comfortabel energie besparen? HeatSave maakt het gemakkelijk

C

Om te besparen op uw energiekosten hoeft u niet in een koud huis te gaan zitten. Heat Save biedt de manier om uw energierekening laag te houden en er toch warmpjes bij te zitten. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten straalkachels van de hoogste kwaliteit. Straalkachels bestaan al langer dan vandaag, maar Heat Save heeft de straalkachel naar een hoger niveau gebracht. Onze straalkachels zijn duurzaam en veilig in het gebruik. Daarbij verspreiden ze snel en gelijkmatig warme lucht door de ruimte, waardoor de gehele ruimte efficiënt verwarmd wordt.

Ontdek de voordelen

Reguliere straalkachels worden vaak heet aan de buitenkant, en maken de lucht in huis droog. Daarbij blijft de warme lucht vaak voor de kachel hangen, waardoor de rest van de ruimte koud blijft. Een Heat Save straal kachel blijft koel aan de buitenkant, waardoor deze geen gevaar oplevert voor de omgeving. De straalkachel is perfect voor het verwarmen van specifieke ruimtes in huis, waardoor u niet in heel het huis de verwarming op hoeft te stoken. De ruimtes die u niet gebruikt worden niet verwarmd en dit bespaart een hoop energie. Een Heat Save straalkachel vergt geen onderhoud en slijt niet. Daarom kunnen wij u 10 jaar garantie geven op uw kachel.

Elektrische hoofdverwarming

Naast straalkachels kunt u bij Heat Save ook terecht voor een ander soort elektrisch verwarmingstoestel. U kunt namelijk ook energie besparen op de hoofdverwarming in uw huis. De verwarmingstoestellen van Batirad worden gemaakt van accumulatie witsteen. Dit is een steensoort die snel veel warmte opneemt en dit vervolgens langzaam en geleidelijk weer afgeeft. Er is een uur elektriciteit nodig om het Batirad verwarmingstoestel te verwarmen, waarna u nog eens drie uur lang kunt genieten van een aangenaam warm huis. Kijk voor meer informatie over elektrische verwarming eens op onze website, of neem contact met ons op.