Kymco Agility maakt scooter rijden leuk!

K

Ben je op zoek naar een lekkere pittige scooter die er ook nog eens goed uit ziet? Dan is de Kymco Agility een prima scooter voor jou.
Deze kwalitatieve scooter komt in diverse kleuren en staat bekend om zijn lage brandstofgebruik.
Het basic model is bij Voordeelscooters.nl voor een mooie prijs te verkrijgen, en diverse uitbreidingen zijn mogelijk. Of je nu kiest voor 12 inch wielen of liever gaat voor 16 “, de Agility is- en blijft een prima keuze.

De Carry, een model met veel bagageruimte

Wat dacht je van een ruim windscherm, of een gave voor- en achter drager. De Kymco Agility Carry biedt enorm veel bagageruimte en is super wendbaar. De goede remmen en de zuinige motor maken het een uitstekend vervoersmiddel. Een goed slot is wel aan te raden bij deze gave scooter. Maar ook dat is geen probleem, want die krijg je er van ons gratis bij! Let op; deze actie is tijdelijk, en, op=op!

Voordeelscooters.nl

Ben je op zoek naar een gewoon goede scooter en wil je niet teveel betalen? Verdiep je dan eens in de collectie van Voordeelscooters.nl. Mooie merken, en uitstekende service. Je hebt al een goede scooter vanaf 18 euro per maand! En met de BOVAG garantie van maar liefst drie jaar, sla je de plank nooit mis. Voordeelscooters is RDW erkend, dus het aanvragen van een kenteken voor je nieuwe Kymco is geen probleem. Kom eens langs in de showroom in Rotterdam en maak een proefrit!