Tennisbaan huren bij de leukste club

T

Tennissen wordt vaak gezien als familiesport. Het is ook meestal wel een sport waar iedereen iets mee kan. Het is niet al te ingewikkeld, maar het levert wel een hoop plezier op. Daarnaast heb je ook niet veel mensen ervoor nodig om het te kunnen doen. Je kan het zowel individueel spelen als in teamverband. Toch is het altijd leuker om samen te spelen. Of als je met de hele familie gaat tennissen is een toernooi ook wel de moeite waard. Kom bij ons een tennisbaan huren en profiteer nog van de kortingen.

Leuk cafeetje

Een tennisbaan huren kan bij ons elke dag van de week. Ons cafeetje is om deze reden dan ook elke dag geopend. Dus mocht je na het tennissen nog zin hebben in een drankje of hapje dan kunt u ons gezellige café binnenstappen. Hier staat ons vriendelijk barpersoneel te wachten om u van dienst te zijn. De kunt een enkele tennisbaan huren, maar ook meerdere tegelijk. Wilt u een toernooi organiseren dan zal dit wel in overleg gaan met de eigenaar. Ook kunt u een vaste baan ter beschikking krijgen. Wilt u elke week op dezelfde dag een tennisbaan huren, dan hoeft u dit niet telkens opnieuw aan te geven, maar kunt u deze voor meerdere weken of zelfs maanden huren.

Binnenbanen

Wij hebben naast buitenbanen ook nog enkele binnenbanen. Deze zijn op dezelfde wijze als de buitenbanen te huur. Wanneer u de huur wilt betalen ligt ook een beetje in uw handen. Dit kan voorafgaand aan het tennissen, maar kan ook achteraf. Wanneer u wekelijks een baan huurt, kunnen wij ook een automatische incasso regelen. Dan hoeft u er verder niet meer over na te denken. Kom dus tennissen bij de gezelligste en ook voordeligste tennisbaan en geniet ook van een welkom hapje en drankje.