Bel ons voor een legionella behandeling

B

De veteranenziekte wordt het ook wel genoemd. Als ik dat zeg weet je al snel waar ik het over heb. Namelijk legionella besmetting. Dit is een ziekte die erg schadelijk kan zijn en waar je ook erg ziek van kan worden. Vaak kom je thuis te zitten met een ernstige longontsteking. Daarom het is het voorkomen nog beter dan de legionella behandeling. Maar goed mocht je toch ziek zijn geworden is een behandeling het enige waar je naar op zoek bent. Wij helpen u graag met het behandelen van de bacterie.

Voorkomen is beter dan behandelen

Een legionella behandeling bestaat vaak uit een ziekenhuisopname met antibiotica. In het ziekenhuis wordt je als eerste onderzocht en gaan ze kijken welke antibiotica het beste aansluiten op jouw ziekte. Er zijn ook bedrijven die een legionella behandeling uitvoeren. Deze behandeling is alleen dan geselecteerd op woningen of gebouwen en niet op mensen. Ons bedrijf wordt zelfs ingeschakeld door ziekenhuizen om te helpen met de behandeling. Wij zijn gespecialiseerd in legionella en weten er alles van een legionella behandeling af. Dit zorgt voor veel kennis die wij in de praktijk kunnen gebruiken. Wij zorgen ervoor dat de bacterie volledig uit uw gebouw wordt verwijderd. Dit doen wij door alle waterbuizen te reinigen en te desinfecteren, zodat de kans kleiner wordt dat het terug komt.

Contact

Legionella ontstaan door geïnfecteerde waterbuizen en dit wordt pas schadelijk wanneer het stoom wordt. Denk hierbij aan een hete kraan tijdens het afwassen of aan het douchen. Hier komt regelmatig stoom vanaf en wanneer je dit inademt dan kan je ernstig ziek worden. Jaarlijks overlijden er nog steeds mensen aan deze besmetting. Het gekke is dat u niet ziek kan worden van het drinken van geïnfecteerd water. Wij willen het aantal slachtoffers terugdringen en hebben uw hulp daarbij nodig. Bel ons direct of vraag een offerte aan.