Koeltechniek

K

Wanneer u wat extra capaciteit nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw partner zijn als het gaat om Koeltechniek. Onze specialisten kunnen deze techniek voor u doen op welk moment van de dag en kunnen u helpen met allerlei zaken omtrent dit thema. Onze mensen gaan altijd in op uw wensen en daarbij gaan ze altijd te werk voor de specificaties van de klanten. We hebben twee verschillende varianten van onze techniek. De eerste is de waterkoelmachines en de tweede is de warmtepomp machines. Dit zijn eigenlijk onze twee meest gekozen technieken. Daarnaast hebben we nog de koeling voor lastersnijmachines en voor een modulaire vrijkoeler.

20.000 artikelen op voorraad voor uw Koeltechniek

In ons magazijn zijn veel verschillende artikelen te vinden die kunnen meewerken aan uw koeltechniek. Wanneer u bijvoorbeeld een storing heeft, kunt u dit doorgeven aan onze specialisten en zij kunnen uw apparaat direct maken. Dit komt onder andere omdat wij alle producten hebben opgeslagen in een groot magazijn en deze hebben alle onderdelen die nodig zijn om iets te maken. Onze specialistische machines zijn wel erg lastig om te repareren, maar onze specialisten proberen dit altijd zo goed mogelijk te doen. Snel reageren op stroringen in uw machines zijn erg belangrijk. Wanneer er niet snel genoeg wordt gereageerd op een storingsmelding, zal dit gevolgen kunnen hebben voor uw hele organisatie.Verhuur, onderhoud en service

Voor ieder onderdeel in de bedrijfsvoering kunnen wij u helpen. Om te beginnen met het onderhoud aan de machines kunnen wij u altijd helpen. Wilt u zo goed mogelijk geholpen worden? Dan klopt u natuurlijk bij ons aan. Ook voor verhuur van Koeltechniek zijn we beschikbaar. Service stellen wij altijd voorop, zeker omdat dit zo belangrijk is om goed mensen te helpen, anders loopt het bedrijfsproces in de war.