Onderdelen Volkswagen? Paruzzi maakt het mogelijk

O

Het werken aan een klassieke auto is fantastisch om te doen, iedereen die er wel eens mee bezig is geweest zal dit beamen. Dan zwijgen we nog over de bewonderende blikken die je krijgt als je met een klassieke Volkswagen Kever langs een vol terras rijdt. Toch kan zelfs de beste klusser niet zonder nieuwe onderdelen. Via het autokerkhof vind je de belangrijke onderdelen al lang niet meer, en de officiƫle dealers beschikken meestal niet meer over Volkswagen onderdelen voor oudere modellen.VW Paruzzi klein

Voor kwalitatief hoogwaardige onderdelen (met 12 maanden garantie) moet je daarom al snel naar een specialist. Paruzzi Classic car parts is als 27 jaar een begrip voor de autoliefhebber. Ontstaan vanuit een liefhebberij om Kevers te verbouwen, levert het bedrijf uit Yerseke nu meer dan 7000 onderdelen. Je kan er voor alle onderdelen terecht. Van een uitlaat, tot assen, remmen, maar ook de benodigde elektra.

Wil je onderdelen Kever bestellen? Juist dan moet je bij Paruzzi Classic VW Supplies zijn. Sinds 2013 zijn zij partner geworden van Volkswagen Classic Parts. Daardoor heeft Paruzzi de mogelijkheid om onderdelen te leveren van alle Volkwagenmodellen die ouder zijn dan vijftien jaar. Hierdoor is het aanbod van Paruzzi VC Car Parts uniek.

Voor meer informatie over de 7000 beschikbare onderdelen kan je terecht op de uitgebreide webshop van Paruzzi, of neem telefonisch contact met hen op. Levering boven de vijftig euro is gratis binnen Nederland, maar Paruzzi levert uiteraard wereldwijd. Ze zijn op werkdagen geopend en altijd beschikbaar voor vragen of verdere uitleg.