Een betrouwbare partner met hoveniers Zeist

E

Onze Hoveniers Zeist zijn goede werknemers die vol passie aan de slag willen met uw tuin. Er komen namelijk veel meer bij kijken dan dat iedereen altijd denkt. Zo hebben ze kennis van wanneer je het best een bepaalde plant kan snoeien en wanneer je het best een bepaalde plansoort kan planten. Natuurlijk komen er ook werkzaamheden bij kijken als, het opruimen van bladeren en maaien van grassoorten. Maar toch zit het voornaamste werk in het ontwerpen van een tuin en alle dingen die daarbij komen kijken. U krijgt wanneer u bij ons een tuin aan laat leggen een vaste hovenier aangesteld. Deze hovenier zal altijd voor je klaar staan en daarbij veel persoonlijk contact met u onderhouden. Aan het begin van het jaar zullen dan de werkzaamheden voor het hele jaar met u besproken worden. Het voordeel hiervan is dat iedereen weet waar hij of zij aan toe is.

Een betrouwbare partner met hoveniers Zeist

Wilt u nu dat uw tuin regelmatig wordt onderhouden door hoveniers Zeist? Dan krijgt u dus een onderhoudscontract aangeboden. Dit levert veel verschillende voordelen op. Alle vragen die u heeft over uw tuin, kunt u aan deze persoon stellen. Hij staat het hele jaar voor u klaar voor alle vragen die u heeft. Hij zal uw tuin helemaal onder handen nemen. Het levert ook andere voordelen op, de hoveniers hebben bijvoorbeeld verschillende tuinen gezien en daarbij kunnen ze hun expertise uit die projecten ook weer gebruiken bij uw tuinproject. Doordat ze allemaal verschillende stijlen hebben gezien, zullen ze ook uw favorieten stijl toe kunnen passen. U krijgt een tuin aangeboden die het hele jaar door prachtig is en niet alleen in de lente.

Tuinblad

U krijgt bij een onderhoudscontract vanhoveniers Zeist een speciaal tuinblad aangeboden. In dit blad vindt u enorm veel inspiratie over tuinen en kunt u dit meteen toepassen in uw eigen tuin.