De Alchemilla Mollis is ideaal voor in de tuin

D

Voor veel mensen betekend een tuin veel bloemen en planten. Toch is het lastig om leuke planten en bloemen uit te zoeken. Je kan niet de hele tuin vol zetten met allemaal bloemen. Ook kan je niet alles vol zetten met alleen maar planten. Je moet een soort balans vinden. De Alchemilla Mollisis een plant die er voor kan zorgen dat jouw tuin een mooie balans krijgt. Lees snel verder waarom je zo snel mogelijk deze plant moet bestellen en in je tuin moet hebben.

De Alchemilla Mollis kent bijna alleen maar voordelen en mooie kenmerken

De bovengenoemde naam is de latijnse naam. Hieronder is deze plant niet zo heel erg bekend. Wanneer we de plant bij zijn andere naam noemen, dan zal deze een stuk bekender voorkomen. We hebben het hier namelijk over de Vrouwenmantel. Deze naam is in de volksmond al een heel stuk bekender. Echter letten mensen niet echt op deze plant en zien niet in hoe mooi deze kan zijn. De plant wordt ongeveer 40 centimeter hoog. Daarbij heeft de plant kleine, mooie gekartelde bloemen en ook gekartelde, groene bladeren. Het mooie hiervan is de opvallende kleur en het effect dat water heeft. Het is namelijk zo dat wanneer het geregend heeft, dan blijft het water op de bladeren liggen. Nog een voordeel van de plant is het feit dat het een lange bloeiperiode heeft. Zo kan je langer van de plant genieten.

De Alchemilla Mollis kan je nu ook online bestellen

Vanaf heden is het ook mogelijk om de plant online te bestellen! In de webshop kan je nu namelijk verschillende planten gemakkelijk bestellen. De vrouwenmantel valt hier ook onder. Wanneer je deze besteld, wordt deze ook bij jou thuis geleverd. Zo hoef je geen moeite te doen om naar een tuincentrum te gaan en maar te hopen of de plant te koop is.