OM5 is het nieuwe en verbeterde glasvezel

O

Zoals men weet en waarschijnlijk zich ook volledig bewust van is, eisen wel tegenwoordig steeds meer van ons apparatuur en voornamelijk van onze internetverbinding. Zo willen we wanneer we onderweg zijn, continue in contact staan met elkaar. We willen de mogelijkheid hebben om continue te kunnen whatsappen en zo informatie met elkaar delen. Daarnaast willen we ook regelmatig tot zeer veel online zijn op social media. Denk hierbij aan het gebruiken van Facebook en Instagram. Deze behoefte is niet alleen wanneer we onderweg zijn, maar ook wanneer we thuis zijn. Wanneer we eenmaal thuis zijn willen we nog meer van het internet. Maar hoe behalen we dat? Door het gebruik van OM5!

 

OM5 haalt meer uit het internet dan de standaard glasvezelkabel

De meeste huizen zijn inmiddels allemaal voorzien van een goede internetverbinding. Dat wordt meestal voorzien door het gebruik van glasvezelkabel. De kabels zijn al erg goed, maar het kan zijn dat zelfs deze wat te kort komen. Dit is goed voor te stellen wanneer er meerdere, zware apparaten op het netwerk zijn aangesloten. Wanneer dit zo is, dan kan het zelfs voorkomen dat zelfs glasvezel traag wordt. De nieuwe variant heeft hier weer minder last van. Deze nieuwe variant heeft namelijk een nog grotere bandbreedte waardoor het mogelijk is om nog meer data te versturen. Dit terwijl de kabel van zichzelf een stuk kleiner is dan een normale glasvezelkabel.

Gemakkelijk OM5 aan laten leggen in huis

Een nieuwe internetkabel aanleggen kan wel eens veel werk zijn. Daarom is het wel zo lekker om dit gewoon uit handen te kunnen geven, toch? De monteur die bij ons werkzaam is staat dan ook voor je klaar! Hij zal bij je langs komen en jouw huis voorzien van de nieuwe internet kabels. Zo hoef je niks anders te doen dan bestellen en genieten van jouw nieuwe, snelle internet.