Kurkuma capsules gemakkelijk online bestellen

K

Tegenwoordig zijn kurkuma capsules op veel plekken te koop. Maar hoe weet u welke van goede kwaliteit zijn?

Wij geven u graag uitleg. Andere namen voor kurkuma zijn geelwortel en koenjit. We hebben het hier over een specerij afkomstig van de wortels van de Curcuma Longa plant. Nu zijn er wel 75 curcuma planten, maar de Curcuma Longa is een heel speciale met medicinale werkingen. Als deze specifieke specerij in kurkuma capsules verwerkt zit, weet u dat u in ieder geval de juiste soort te pakken heeft.

Toch is de opneembaarheid in het lichaam niet bij iedere capsule gelijk. Van nature wordt curcuma lastig opgenomen door het menselijk lichaam en wordt vroegtijdig afgebroken. Vroeger combineerde men curcuma met peper maar ook die combinatie levert niet het juiste resultaat. Verdure Sciences uit Amerika kwam met de grote doorbraak: Curcuma Longvida. 

Curcuma capsules met hoge opneembaarheid

Curcuma Longvida capsules van Curcumex worden het beste opgenomen door het lichaam. Curcumex supplementen bevatten precies de goede dosering. Een groot voordeel van curcuma capsules is dat ze tevens preventief geslikt kunnen worden. Ze hebben namelijk een gunstig effect op de bloeddruk, het immuunsysteem en het zenuwstelsel. Kurkuma kopen kan 24/7 online. Voor opmerkingen kunt u ons email-formulier gebruiken.

Een curcuma capsule kan bij allerlei aandoeningen en kwalen verrassend veel verlichting bieden. Een aantal voorbeelden zijn stramme spieren, pijnlijke gewrichten, een trage spijsvertering en een langzame vetverbranding.  Heeft u nog vragen over onze curcuma capsules? U kunt ze stellen via ons online contactformulier. Het Curcumex-team komt er binnen 48 uur bij u op terug!